Hétvégén sem pihenünk

2008.12.20. 06:39

A helyzet mostanra durvult el igazán, hiszen a mai szombat is munkanap, illetve jómagam holnap is tiszteletemet teszem a gyárban, hogy mindenféle apró-cseprő adminisztratív kisfaszomat elintézzek. Ha ennyi nem lenne elég, akkor ma három óra múlva indulok vizsgázni többek közt Mr Poisson-nal, és Mr. Z-táblázattal, úgyhogy külön izgalomra ad okot, hogy meglesz-e, mert különben baszom feleslegesen mentem ki B-cash-megy-arramegyerre. 

Amikor mindez meglesz, és tartok hazafelé, a következő programpont az ajándékok vásárlása lesz. Bár a szerkesztőségből nekem az a véleményem, hogy vááááá, mégis meg kell ejteni, hiszen ma adódik az elérhető legjobb lehetőség arra, hogy menjek, és ennél már csak rosszabb lesz. 

Mai vizsgám befejeztével év végéig szabaddá válok, ám a felelősségteljes blogger feladatai közül ez csak az egyik, hiszen van még egy valagnyi kultúra utalványom is, melyeket boom-boom-boom el kellene szórnom, mégpedig az év végéig, különben csúnyán a nyakamon marad. A tervezet szerint megnézem a Pride & Glory-t, a Body of Liest, a Burn after readinget, a Valami Amerika 2-t, valamint a Madagaszkár 2-t. Ha még belecsúszik, akkor a Righteous Kill is befigyel majd, illetve ha igazán nagy Spíler leszek, akkor RockNRolla. Míg el nem felejtem, ebből terv szerint az egyik event az Aréna extra very important madafaka részlegében lesz, hogy oda is eljussunk ebben a burzsuj évben. 

Ha már itt tartunk, majdnem elfelejtettem megemlíteni is, hogy kedd este is itt voltunk, a Sphinx étteremben, Magyarország vezető bloggerével, Kianek Tamással (aki állta a szavát), Bódy Sanyival, és rajtam kívül négy meghívott vendégolvasóval. A sztoriról majd később, mert nem akarom Józsinál előbb kipostolni (nála videó is lesz!): annyi elég, hogy a végére fergeteges hangulat támadt, mely egy jó ideig nem is hagyott alább. Szóval részletek hamarosan, ha végre lesz egy kibaszott cseppnyi szabadidőm. 

Azt hiszem, most csapok egy kört a konyhában, megcsinálom a hét világbajnok baconos tojásrántottáját, a végére pedig egy remek zenével zárom le a dolgokat.

Update: az egyszeri tanuló legjobb barátja a Trancetream.FM, mivel olyan jó kis muzsikák mennek rajta, amivel egyszerre megy a koncentrált matektanulás és a bólogatás is közben - hallgassátok!!! Most reggel is olyan zenéket adnak, hogy öröm erre készülődni.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr471174646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grandpa Gee 2008.12.21. 13:14:41

Nekem mar ossefolynak a napok... Majdnem elindultam reggel dolgozni :)
süti beállítások módosítása