Helyzetjelentés 2008.11.18.

2008.11.18. 22:57

Helyesen látjátok, hogy az utóbbi hétben kicsit meggyengült a postok száma és minősége. Sajnos ennek az az oka, hogy sokakkal együtt én is felszálltam a csőrös szopókamionra, és ahogy kinéz most, karácsonyig le sem szállok róla. Gondoltam, leírom kicsit, hogy mik és miért történnek, erősítve ezzel kicsit az oldal egoblog jellegét. 

Az első ilyen a tanulás. Utolsó két sulialkalom jön a jövő héten, aztán pedig keményen vizsgaidőszak, nyolc tárggyal, amiből le kell vizsgázni, valamint ez alkalomra három beadandó is van. Múlt csütörtökön is összegyűltünk este Márkkal, hogy sör+pizza=számvitel házi egyenletünket beteljesítsük, de sajnos csúnyán elszámoltuk magunkat. Az egy dolog, hogy már sajnálom, hogy nem csináltam fényképet a konyhaasztalról (sör, kávé, energiaital, noti, ötmillió papír, jegyzet, füzet, könvy); nade, hogy már elkeseredésünkben a googleön kerestünk gazdasági eseményeket...

Kábé hajnali négyre fejeztük be a dolgot (meglett végül), de mindeközben azért belefutottunk a spiropent-jatt50-kubai lóhormon kérdéskörébe is, ajánlom mindenkinek hajnali háromkor a körfolyosón. 

A másik szopás a szerverem. Lassan ott tart, hogy már be sem kapcsol, szóval mindenképp meg kell rendelnem a két új vinyót, aztán hatalmasakat imádkozni, hogy megegye, átraidelje, és végre normálisan menjen. Egy éve sincs, hogy vettem ezt a szart, úgyhogy ha megint befingik, akkor baromi mérges leszek, az is tuti. 

Azt már meg sem jegyzem, hogy megint elmaradásban vagyok az összes saját infós dolgommal, tehát a torrentek feldolgozása, postok írása, videóvágás, magazin újrahúzás mind-mind ott van a várólistán. Apropó, ha már a vágásnál tartunk, tököm kivan azzal, hogy ez nem egy szar gép (2500+, 1200, FX5600), és mégis, az architektúra és egyéb baromságok miatt számít az, hogy négy-öt éves, és egyszerűen bizonyos programok el sem indulnak rajta. Szerintem nemsokára (egészen pontosan a szerver rendberakása után) újrahúzom, és megnézzük, mit bír még ki. 

Az egészségemről is pár szót: voltam nemrég fogorvosnál, be is tömte egy fogamat jobb felül, csak azt nem értem, hogy mindennek ellenére miért fájdogál néha máshol. Még bírom egy-két hétig, de ha visszatérő, akkor bizony felkeresek egy másik helyet is, és csináltatok egy panoráma-röntgent, mert ez így kurvára nem pálya. 

Másrészről a kondizós teljesítményemről még nem vezetek naptárat, mivel néha olyan szánalmas edzéseket sikerül produkálni, hogy azt inkább nem rakom ki. Valószínűleg tartom magam ahhoz, hogy jövő januárban kezdjük, addig meg csak ilyen szintentartás jelleggel van a dolog. 

Ruhák terén sem állok valami jól, bár most hétvégéi beszerzőkörutamon sikerült gazdagodnom egy gatyával, pulcsival, két pólóval, és egy inggel. Emellé kell mindenképp még egy új cipő, még egy pulóver minimum, valamint néhány új póló sem ártana, mert a régiek már... hát, régiek. És ez látszik is rajtuk néha.  

Szóval ennyi, mindemellett napi jó sok munka, és hasonlók. Sanszos, hogy hamarosan kiveszek egy nap szabit, hogy az összes szaromat rendberakjam, mivel igen erősen kezd elborítani engem...


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr121174626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jancsa 2008.11.19. 10:29:33

hey :) egy nap szabi alatt ugyse sikerül, sztem kb végigaludnád az egészet :) mindenesetre jobbulást, remélem kitalálsz valamit :D
süti beállítások módosítása