Africafe - Budapest

2008.10.22. 05:00

Ha erről a helyről szeretnénk valamit megtudni, akkor igencsak fel kell kötni, ugyanis egyáltalán nincs sok segítségünk hozzá. Kezdjük ott, hogy van egy ilyen nevű hely Szerencsen is, az azonos domainnel, de az baromira nem jó nekünk. 

Amire szükségünk van, az ez az oldal. Itt sincs sok minden, de legalább egy cím, meg egy telefonszám akad, miszerint Kinizsi utca 2-6. Ezzel még egyáltalán nem vagyunk kisegítve, hiszen aki nincs képben a koleszos kocsmák természetrajzával, az röhögve megy majd három kört, míg megtalálja. 

Szóval a segítség: ha szemben állunk a főbejárattal, a bal oldali ajtószárnyakat kell választani, majd irány lefelé. A hely közepes méretű, szerintem 60-100 ember simán elfér, de lehet, hogy több is. Piát a pultnál kapsz, 3-400/korsó körüli áron, és van meleg kaja is (azért nem kell a legvadabb dolgokra gondolni: hamburger, kisütött hús, krumpli, ilyesmi). Csocsóasztalból két darab van, és ötvenessel (!) működnek. A WC-k sem kifogásolhatóak, még hajnalban sem volt para bemenni oda. 

A hely egésze nagyon kellemes hangulatú és szimpatikus (elvégre egy kollégium van fölötte), fiatalok, jó hangulat. Szerintem még vissza fogunk oda járni, nem is egyszer.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr901174598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása