ChocoMe tavaszi kollekció

2014.03.29. 20:34

Új évszak, új csokik, ahogy azt már megszokhattuk Mészáros Gábor keze alól a ChocoMe-nél. Ez alkalommal is sikerült párat megkaparintani, úgyhogy a tesztelést most veletek is megosztom, a diabetikusom legnagyobb örömére.

2014-03-24 17.03.50-1.jpg

Kezdjük a nagyfiúval: újabb dobozdizájn a Raffinée-nél, ez is baromi jól néz ki, hands down. Az ízvilág egy sós-vaníliaporos, karamelles tejcsokoládéval bevont pekándió, és ez bizony annyira finom is, mint amennyire annak hangzik. A külsején azok a kis izék hántolt osztyahalmok, és bizony, van ez olyan jó, hogy el is fogyott kábé öt perc alatt.

A többi cucc viszont teljesen új, és a Carré nevet kapták, a híres regényíró után (vagy nem). Ebben az a vagány, hogy egyrészt az árukat benyomták egy ezres alá, másrészt pedig négyzetes alakúak. Nekem kapásból a Ritter sport jutott erről eszembe, de nyilván teljesen más pályán játszik a két versenyző. Ebből jött egy pekándiós-csokipasztillás, valamint egy étcsokis, pisztáciás, pekános, áfonyás - mindkettő nagy királyság.

2014-03-24 17.02.14.jpg

2014-03-24 17.02.31.jpg

Ezek után a legnagyobb tutiság a végére maradt, mégpedig a hozzáadott cukortól mentes Carré, ami mandulás-pisztáciás-chilis ízű volt, viszont semmi nem utalt arra, hogy bármiben is csorbát szenvedne a többihez képest, sőt, szerintem nem is tudtam volna egy vakkóstoláson megkülönböztetni a simától.

2014-03-24 17.02.45.jpg

Szóval ezek most az újítások, csokira fel!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr745884970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása