Leszámolás

2009.02.16. 22:28

Úgy érzem, mostanában igen sokszor át kellene gondolnom az életemet (és nem eladni több halálpálcát), mert alapvetően hibás feltételezésekből indulok ki. Hibás azt gondolnom, hogyha heti háromszor szeretnék edzeni, akkor normálisan jut időm a szociális életemre, mert nem fog. Ha emellé vesszük azt, hogy kéthetente plusz két nap iskola, akkor már öt nap a lecsóban. Hatodik a vasárnap, mert aznap este a héten felgyülemlett torrentek és feedek lesznek a soron. Így maradt egy nap, köszi bazmeg. Kéthetente három. Szóval írjak ide, meg máshova, meg csináljak amit akarok.

Alapvető hiba azt is hinni, hogy az embernek kurva sok barátja van, csak azért mert elspancizgat - mert nincs. Lehet, hogy azt hiszed, hogy mert együtt zenéltetek, vagy mindennap chaten órákat pofáztok, akkor az jelent valamit, de a legapróbb nüanszokból derül ki, hogy egyáltalán nem. Egy kicsit sem. Jópofizni jó, de másra nem, és ez akkor jön ki, amikor legkevésbé várod.

Aludni sincs idő, még akkor sem, ha szeretnéd. Alhatsz, de akkor másra nem fog maradni. Ha meg nem, akkor regenerálódj, úgy, ahogy akarsz.

Néhány embernek pedig igen extrém és hülye (hovatovább idióta) elképzelése van az életről. De erről asszem majd a másik blogomban mesélek. Amiről kábé senki sem tud. És nem is fog.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr631174695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petmagic · http://petmagic.hu 2009.02.17. 00:07:05

Szia Speed :) Akkor itt az alkalom, hogy igyunk a szimplában, de plasztik nélkül :) P Ps:: az emilemre írgy :)
süti beállítások módosítása