Karácsony másnapján

2008.12.25. 12:34

A redőny háromnegyedére húzva, no nem mintha a nap szeretne nagyon besütni, de pont úgy van belőve a monitor, hogy amikor néztem a Nip/Tuck-Heroes-Dexter szentháromságot, pont beletükröződött a kint fény. Kályha begyújtva, biztosítva ezáltal a meleget, én pedig a gép előtt olvasom a 300+-os feedjeimet, és közben echte bulihangulat kerekedik Gabriel Miller mixére. 

Az az igazság, hogy karácsony van, de egyáltalán nem érzem a hangulatát. Még egy kicsit sem. Egyáltalán. Taszi azt tanácsolta, hogy hallgassak Slayert, és bűnbánóan bevallom, ezt még nem próbáltam, de hátha... Mindemellett már előrelépés ez az elmúlt három évhez képest, hiszen akkor még inkább a pokolba kívántam az egész hóbelevancot, szóval ez is arra utal, hogy fejlődőképes is lehet akár a dolog. 

Ajándékok terén idén amiket kaptam, nem sorrendben: Mr. Poo Pöff, a jelly beans-t kakkantó rénszarvas, csoki, Earl Grey teafű + ízesítő whisky, kápé, sál, könyv, 4 gigás pendrive. Mindegyik teljesen fasza, és használható, szóval egy szavam sem lehet. 

Az elkövetkező három napban valahogy kéne intéznem párat a dolgaim közül, és még tanulni is, mert az elkövetkező öt vizsga januárban három nap alatt fog végbemenni, szóval mókának helye nincs sajnos, oda kell tenni magamat. 

Holnap pedig karácsonyi ajándékként egy újabb vendégírás következik, egy kicsit régebbi, ámde annál fontosabb lemez kapcsán. Én pedig a következő tevékenységeket fogom végezni addig is: evés vagy alvás vagy sorozat vagy filmnézés. És persze tanulás.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr401174648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemethricsi 2008.12.25. 17:49:44

Ööö...a Slayertől lett már valakinek karácsonyi hangulata? :-)

speed · http://azutolsoejjel.hu 2008.12.25. 17:56:19

nem tudom... de ne mondja senki, hogy nem ragadok meg minden esélyt :D
süti beállítások módosítása