Chardonnay a főzéshez

2012-11-24 20.28.51.jpg

Paradicsomlekvár készülőben

2012-11-24 20.50.11.jpg

Eredeti Trinidad & Tobago-i currypor

2012-11-24 20.50.17.jpg

Currys keksz lesz.

2012-11-24 21.11.43.jpg

Korianderes cukros lé a körtének.

2012-11-24 21.37.21.jpg

Krumpli & körte

2012-11-24 21.37.15.jpg

Sertésszűz nyersen...

2012-11-24 22.27.01.jpg

...és sülve.

2012-11-24 22.44.22.jpg

Sertésszűz burgonyachipsszel, csípős paradicsomlekvárral, és uborkasalátával.

2012-11-24 22.59.32.jpg

Korianderes párolt körte sós karamellával és fűszeres kekszmorzsával.

2012-11-24 23.39.17.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr24943954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.