Szomorú vasárnap

2012.11.11. 11:38

Nem is kicsit, mert egyelőre korántsem haladok olyan szépen a programmal, mint ahogy szeretném. A Burger blogon ellenben napi ezres az olvasottság, szóval az elég meleg, aztán mit mohóskodom, nem? Vicces az is, hogy sosem gondoltam volna, hogy az alsótestem lesz erősebb, mint a felső, de most ez van. Futni, lépcsőzni, oké, viszont a kibaszott edzőterembe lemenni? Valahogy soha nincs idő, vicc. Márpedig amig azt nem kezdem el, ESE sincs, addig viszont jól kinézés sincs - ördögi kör.

Szintén boldog vagyok, hogy a hülyeségek is kezdenek előjönni, mint például a lépcsőzni egészségtelen (olyan idiótáktól, akik tömegesen kezdenek lesérülni, mert fingjuk nincs semmiről, aztán most már olyan versenyeket kell tartani, hogy ki tud egy héten kevesebbet futni); vagy, hogy a túl sok vitamin egészségtelen (a túl sok cigi-kávé-pia, az nem, csak a vitamin).

Szóval ezekkel küzdöm mostanában. Volt már jobb is, és lesz is. Idővel.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr294901639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása