Reggel arra keltünk, hogy szakad az eső, így kellett áthaladnunk az A épületbe a kontinentális reggeliért. Mindenki meg volt róla győződve, hogy valami szart kapunk (a lá Stoki), de én bíztam a bőséges zabában - és újfent igazam lett. Hatalmas kondér rántotta, sokfajta kenyér, kétfajta felvágott, sajt, mogyorókrém, és mogyoróvaj, lekvárok, müzli, joghurt, hideg és meleg italok, melegszendvicssütől - ami csak kell. Ami még felkeltette a figyelmet, az egy közepesen jó MILF, valamint egy rondán szétcsapott, minden értelemben ronda leszbipár volt, de aztán ezek is elsikkadtak, miközben négykézláb másztunk fel a meredek lépcsőn visszafelé, és drukkoltam, hogy senki se érjen hamarabb a fürdőszoba közelébe nálam.

speed: P1090400

Az eső bőséges volt, de hideg meg nem, így nagy baj nem történt, míg elértünk a Rijksmuseumba, ahol szerencsére akkor volt nyitás, így nem kellett a később kialakuló százméteres sorba beállni. Ez jobban bejött, mint az előző napi Van Gogh, Rembrandt Éjjeli őrjárata pedig mindent vitt. Innen álltunk tovább dél előtt kicsivel a Heineken Brewerybe, ami szintén egy szinte mindenhol interaktív, hatalmas élményt nyújtott. Kezdődött az egész egy szimulált bárban, de volt sörfőzés a hatalmas kamrákban, voltak igazi lovak (! ezért lehetett büdös), az egyik teremben egy platformon álltál, és spriccelés, billegetés, vetítés, meg hőlámpák segítségével szimulálták, hogy te vagy a sör, kóstoltunk sört, volt karaoke, videoképeslap, majd a legvégén még kaptunk két pohár sört (itt volt még a nulla fokra hűtött Heineken Ice, vagy mi volt a neve is). A legvégén az elmaradhatatlan szuvenírshop után éreztük, hogy valami enni kéne, különben baj lesz.

Így jutottunk el a Burger Bar-ba, ahol nyolc euroért hozzánkvágtak egy húszdekás húsból készült irish beef burgert, teli zoldséggel, hozzá közepes hasábbal, és szósszal. Úgy belaktunk, mint a fene, csak egy gond volt: 45 perc múlva már ismét az Amstelnél kellett volna lennünk, hiszen onnan ment a buszunk Brüsszelbe, csakhát az pont a város másik felében volt. Gyors menetet parancsoltunk magunknak, és így pont, félig elkésve, negyed négyre értünk oda. Vívtunk még egy kisebb harcot a pályaudvari wc-vel, majd a buszra felszállva elindultunk utunkra.

speed: P1090404

Mivel ezen a ponton már végérvényesen arra jártunk, hogy elhagyjuk az országot, némi összegzés. A szállás szimpatikus volt, máskor is mennék ide. Az árakról: 8 euró környékén már jól tudsz lakni bárhol, ez van. A lányok sem rosszak, a bicikliző, szoknyás lányokat kifejezetten likeolom, innentől pedig azt hiszem, nincs miről beszélni. Angolul nagyrészt mindenki tud, szóval a kommunikációval komolyabb probléma nem volt.

A busz kifelé belekerült valami pénteki hatalmas autópályás egy órás dugóba, így kábé két órába került neki visszatérni Eindhovenbe. Én a buszon aludni próbáltam, szenvedtem, nézelődtem, olvastam, játszottam, GPS-t gyilkoltam, mindent csináltam mire végül este fél kilencre, öt óra múltával beérkeztünk Brüsszelbe, a WTC lábához. Itt bizonyos elégg kihalt városrészeken keresztül bejutottunk a belvárosi részbe, ami meg tömve volt. Végül a Leroyban kötöttünk ki, egy német csoporttal egy társaságban (ahol voltak jó csajok, de szemmel láthatólag a társaságukban lévő pöcsfej csávók jobban érdekelték őket, mint a dali magyar legények, aztán meg hamar le is léptek bebaszva, így maradtunk nyugiban). Itt már bekezdtünk jófajta sörökkel, Chimay Bleu volt a tetőpont, majd ismét úgy éreztük, hogy valamit enni kéne.

speed: P1090414

Be is próbáltuk hát a szintén főtéren nyitva lévő Quick! gyorséttermet, egy jó Giant burger menüvel, de fájó kimondani: gyalázatosan szar volt. Ízetlen, lagymatag, plötty - hat euróért- Arra jó volt, hogy valami legyen a gyomrunkban, és kitartson a buszig, ami a 23-as volt emlékeim szerint, és a NATO-ig ment ki, és ott is volt egy jó félóra alatt. Onnan már csak negyedóra séta, és az Airport Business Parkban voltunk, ahol az ETAP-ban szálltunk meg. A stokeszi Formula 1 felálláshoz hasonlóan duplaágy alul, emelet egy felül, de itt legalább volt saját fürdőszoba és wc.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr191966779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása