Jason Bourne nyomában

2008.11.11. 12:53

Ha lenne baromi sok pénzem, vagy legalábbis ilyenre félre tudnám tenni, tuti, hogy csinálnék egy Jason Bourne emléktúrát a világ körül. Ez alatt azt értem, hogy szépen menni, és sorrendben, amilyen helyeken a jó öreg Mattie felbukkant a filmben, azokat végigjárni, és ledokumentálni. 

Amennyiben a rendelkezésemre állna egy kicsivel faszább technikai apparátus, mint az FZ8 (bár végül is az is vesz videot 640*480-ba, hejj de messze van a HD), mondjuk a múlt héten használt Sony, akkor lehetne egy kicsit komponálni is, hasonló beállításokkal felvenni a dolgokat, mint a filmben volt, satöbbi. 

A nyelvvel is lehetne játszani, mondjuk, amelyik országban vagyunk, David Webbhez hasonlóan mi is az adott nyelvet beszélnénk, ha mást nem, azon pár szó erejére, amit a kamerába mondunk. Jobb nyelvi képességekkel megáldottak ezt tovább fokozhatják, és köthetik ahhoz a feltételeket, hogy mennyire megy a nyelv. 

A helyszínek, mivel nagyjából Európában vannak, nem lennének problémásak, ellenben Amerika szerintem egy teljesen külön rész lenne, mind pénzügyi, mind minden egyéb okok miatt. Eddig volt három rész a sorozatból, elvileg 2010-re jön a negyedik, szóval addig kellene ezt összerakni, de legalábbis elkezdeni. Valaki beszáll velem a projectbe?


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr91174620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grandpa Gee 2008.11.16. 11:51:45

Vedd ki gyorsan a kezedet a biliböl, mert beleköt... :-)
süti beállítások módosítása