ChocoMe Voilé

2015.01.10. 19:29

Itt az új év, és új kollekció érkezett a legsikeresebb magyar csokoládékészítő műhelyéből, rögtön háromféle különböző verzióban.

2015-01-08_11_56_48.jpg

Mészáros Gábor ismét valami nagyot alkotott, nekem pedig volt szerencsém megkóstolni a végterméket. Mindez odabenn az irodában történt, szóval rögtön tudtam fókuszcsoportolni is munkatársnőimmel, akik szintén imádták.

2015-01-08_11_56_35.jpg

Amint azt már fentebb is említettem, a koncepció ugyanaz, de rögtön háromféleképpen. Narancs és citrom héjját (nem a madarat), valamint kandírozott gyömbért bújtattak étcsokoládé köntösbe. Mindháromnak más a formája, a csomagolás pedig a megszokott módon nagyon igényes, és szépen néz ki.

Ízben nekem a citromos jött be a legjobban (és a lányoknak is), a narancsos kellemes, a gyömbér pedig rettenetesen intenzív, és ezáltal megosztó is, mindenesetre aki szereti a kicsit csípőskésebb ízvilágot, annak ez is be fog jönni.

Mindhárom desszert rendelhető a webshopból is, 1890 illetve 2190 forintos áron, ajándéknak, vagy csak magunknak is kiváló!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr167059707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása