Doubles

2012.09.18. 20:33

Kitaláltam egy olyan sztoriötletet, hogy a nagyobb, híres embereknek (mittom USA elnök, CEO, etc), van mindig egy dublőrje (doppelganger, you name it), és ezt ugye időnként megölik. Idáig inspirált a Diktátor című film. Namármost mi lenne, ha nem a dublőrt ölnék meg, hanem az eredetit, és mindig a dublőrnek keresnének dublőrt. Kicsit hasonlítana ez ahhoz a játékhoz, amikor egy emberlánc első tagjának a fülébe súgnak valamit, majd ezt kell továbbadnia ugyanígy, és az utolsónak hangosan kimondania. 

Ezen a ponton akadtam el, hogy akkor hová vinném a sztorit, miért lenne ez, és kinek jó. Ha valaki szeretné, vigye, úgyis annyi jó ötletem van a házban kidolgozatlanul, hogy plusz mínusz egy nem oszt, nem szoroz.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr764786692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Big Tex Flags 2018.08.27. 18:54:28

is 5-325 mgs the lowest prescription of percocet - Born different 2 more amazing medical stories

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása