Atakám - Odab(r)asserie

2012.05.01. 11:06

Ez a vacsora sem tegnap volt, de mit tud tenni az egyszeri blogger, ha elveszik az internetjét? Sajnos itthon nagyon úgy néz ki semmit, hiszen sem alternatíva, sem törvénykezés nem áll mellette - de hagyjuk is a szomorú valóságot a monopolhelyzetben lévő vállalatokkal, a beautiful kártyával, és a többivel. Nézzük inkább azt meg, mit kaptunk az első kerület szívében, a Batthyányi tér mögött lévő Atakám étteremben, ahol Nánási Lajos vezényletével készültek az alábbi fogások - természetesen Lucullusian.

Csicsókaleves vízigesztenyével és sült wontonnal

 Kacsamáj kakaós brióssal és rebarbarával - zseniális

Rák-ravioli, édesköménnyel - itt volt nagy és kis rák is, meglepő volt a duplázás a fogásban.

Borjúpofa articsókával, zöldségek, sültpaprika-vinaigrette - kicsit kevés volt, de a hús kárpótolt mindenért. Egész életemben tudnám enni, még annak ellenére is, hogy a kép rohadt életlen lett...

Citromtorta

A tulajdonos, Nánási Lajos, és Turóczi Gábor.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr324481981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása