Paranormal Activity 8-12

2012.01.18. 21:56

A hegyvidéki birodalom ura, Zoltán elmélyülten nyomkodta az Ipadet. Némelyek zavartnak hihették volna, ahogy baszatta neki a még nem retina, ámde annál inkább displayen, de ebben nem is tévedhettek volna nagyobbat, hiszen aki ekkorát tud shortolni a forintra, az bizony minden, csak nem gyengeelméjű.

John Petrol és Marc Anthony kinn ültek az erkélyen, amikor az esemény bekövetkezett. Egészen magasan, de közelben, szóval nem a repülők síkjában valami egy óriásit villant, majd apró csóvát húrva lezuhant, mindezt hang nélkül. Hogy mi volt az, senki sem tudta, de közben odabentről Mauro Picotto helyett a Bakerman szólt, vagy már az se

Kevesen tudták, de Zoltán konkrétan az új fejlesztésű Parrot Drone-t tesztelte, mégpedig nem máshol mint az Echelon HQ közvetlen szomszédságában. Azt sem véletlenül, hiszen háború készült, mindent eldöntő, véres, kegyetlen, nem más, mint a Nyóc"bazmeg"ker ellen, és annak vezetője volt a célpont: László.

"Bazmeg", gondolta ebben a pillanatban László, és fellőtte az égre a finghajtású ballont. Ugyanmár, ott senkinek sem volt pénze drónokra, klónokra, de még pókokra sem, maximum fasszopók voltak, de azok sem ingyen. A terv egyszerű, biogáz, ektoplazma, és minden ami undorító.

László kinn állt a gangon, és próbálta Mári nénit elcsendesíteni, hogy hallja, ha a parrotok érkeznek. A ballonok fenn lebegtek az égen, mint rettenetes, bélgázos őrületek. Zoltán kinn állt a villája erkélyén, 3*3-as mátrixra osztotta a táblagép képernyőjét, elmormolt egy imát Stevehez, Jonyhoz, Scotthoz, majd útjára eresztette a papagájokat.

A többi már történelem...

A történetben a szereplők kitaláltak, bármilyen hasonlóság a valósággal nyilván csak a véletlen műve...


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr13575304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása