Mindenki emlékszik még az előző évre, amikor először jártunk a Gizella utcában. Most már csukott szemmel is visszataláltunk volna, és bár az idei asztaltársaságunk fele már-már celebekből állt (nem írom le, kikre gondolok, mindenki higgyen, amit akar); még így sem nyertünk bebocsáttatást az alagsorban lévő állítólagos titkos szentélybe. Sebaj, majd legközelebb.

Sajnos a vacsorát eléggé elbaltáztam, mert előző este céges karácsonyi buli volt, ahol sikerült annyi jó vodkát és bort fogyasztanom, hogy még másnap este is nyomasszon. Az étterem sem könnyítette meg a dolgomat, mert a tavalyi 2-3 órás felszolgálási idővel szemben itt most gyakorlatilag másfél óra alatt kihozták a fogások nagy részét. A nyomás nagy volt, rajtam is és bennem is, így történhetett meg az a csúfság, hogy pár fogásból nem bírtam enni.

Az abszolút kedvencek az üvegtészta és rák kombó, valamint a Mao Ce Tung kedvence voltak, de lényegében mind ízlett, amíg még fért belém. A végén volt tésztagyúrás és tortavágás is, valamint Gábor beszélt pár szót az elmúlt és a jövendő évről, mi pedig azután kiléptünk a zivataros éjszakába, hogy otthon pihenjük ki ezt az élményt. Képek és menü alant, mindenki párosíthatgat.

Leves
Kacsa leves ecetes retekkel

További ételek

Wan Nian Qin( kinai zöldség)
Ízletes fafülegomba
Étvagygerjesztő zeller
Tofu Metélt Fűszeres szószban
Kou shui feipian(Ökörszív ,nyelv, pacal, marha, zeller)
Valentin napos csirkecsíkok
Császárszalonna fokhagyma szószban
Ízletes sertésfül falatok
Húsos derelye
Zöldhagymás kacsa (babcsíra, enyhén édes savanykás)
Mao Ce-Tong kedvence
Olajjal forrázott hagymás-gyömbéres bárányhús
"Pickle" marha
Fűszeres padlizsános csirke
Üvegtészta & rák házassága
CuJiao ponty
Fokhagymás bokcsoj
Főtt jázminrizs
Lanzhou piritott zöldséges tészta

Desszert

Kókuszos rizstészta-gombóc
Édes kínai kenyér
"Meglepetés"


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr963489953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása