Az óra 11:59-hez ért

2011.12.12. 20:46

Azért fasza, hogy blogolok, mert így a szépen (?) menő (?) életemben mindig kiderül, hogy mikor van gebasz. Most. Nincs kedvem semmihez, és nevezhetném alkotói (kiotói) (beutói) válságnak is, csak éppen lófaszt sem alkotok, így a válság leírás is nehéz rá. Valójában megint eljött az, hogy érdektelen vagyok mindennel szemben, ezért offolt be ez a blog is, meg minden más. Lássuk be, ha egy spanyolországi, meg egy cseh útról nincs kedvem írni, az már igen gázos.

Tegnap megnéztem a New Year's Eve című aktuális-karácsonyos-újéves filmet, ami meglepő módon nem volt olyan nyál, mint ahogy várható volt. Ha szerinted igen, akkor takarodj, mert nem érdekel a véleményed. Az egy dolog, hogy tele volt vágva A-listás sztárokkal, meg sorozatszínészekkel, de még viszonyulni is tudtam hozzá, és valahogy úgy hozták ki a 95% jól jár, de a maradék 5 se rosszul dolgot, hogy egészen élvezetes volt. És igen, Ashton Kutcher, meg Zac Afron jól nyomták azt, amit írtak rájuk, de volt Ludacris, Bon Jovi, meg De Niro, és Josh Duhamel is. Meg persze egy valag jó csaj, de őket lusta vagyok felsorolni. Kérdés még?

A bulikban is az a szar, hogy utána szükségszerűen offon vagyok, mert azt az impulzusmennyiséget amit ott megkapok, nehéz pótolni. Erre már egy ideje keresem a megoldást, de nem tudom mi az, folyamatosan normális emberi élettel nekem így élni nem lehet, mert annak jó vége nem lesz, amúgy meg valahogy át kell vészelni ezeken a napokon.

Elkezdtünk Deino kollégával podcastelni is, A gépek lázadását csináljuk, ma is felvettünk egy kétórás adást, külön mindjárt fel is teszem őket, aztán toljátok.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr833458828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása