Pántlika Bisztró

2011.09.05. 07:28

A Pántlikát a Városligeten keresztül tudjuk megközelíteni, a Pecsától ha indulunk a Hermina felé ki kell menni, majd balra lesz (a Közlekmúzeumtól ha megyünk, akkor jobb kéz felé, ami azért fura, mert mi valamiért mindenáron balról kerestük). Oldskul fémszékek-asztalok, kockás viaszkosvászon, retró feeling megvan, mi pedig kérünk egy London Burgert, ami a cheddaros verziót takarja 1490-ért. Ehhez valami lónyálat ittunk, de a deal a literes kancsó limonádé egy ezresért, aminek az ízét nem tudom, de kinézetre jónak tűnt.

Olyan negyedórát kellett várni, mire megjött a kaja, hozzá sült krumpli ketchuppel, és saláta joghurtos szósszal, közepes mennyiségben. A hamburger már kinézetre is tetszetős, a zsömle ciabatta (micsoda képzavar) és nagyon finom, a szószókat, és a hússzaftot beszívva pont tökéletes az állaga, se nem túl kemény, se nem túl puha. Elsőnek egybe harapok bele, és a hús, hát az valami egészen fantasztikus. Annyira omlós és puha, amilyet én még nem igazán kóstoltam, annak ellenére, hogy well-done, tehát a közepe meg nem rózsaszínes.

Ízében, fűszerezésében simán hozza a felső szintet, de nem ez a titok nyitja, hanem az állaga. Zseniális a maga nemében. Ezen felül volt még benne uborka és paradicsom az egyik oldalon, valamint hagyma és cheddar a másikon, ez utóbbi szintén átlagon felülien ízes. Egy light kólával és egy hasonló almalével, borravalóval összesen négyet hagytunk ott, és egy remek vacsorát kaptunk érte cserébe. Ajánlom mindenképp.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr733188861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása