Bear as Scout

2011.08.05. 10:27

Péntekre egy lazább kis téma, cserkészet és miegyéb. Nem tudom, közületek hányan tudták, de kedvenc túlélőnk, Bear Grylls bizony az angol főcserkész (mégpedig a legifatalabb a posztot betöltők között ever). Mindemellett mostanában zajlik a 22. világcserkész Jamboree Svédországban - bővebb infót itt találhattok róla, egy fantasztikus rendezvény lehet, én is szívesen kimennék, akár csak látogatóként is. Ez amúgy teljes mértékben lehetséges, 4500 forint a napijegy, és Norb.es szavaival élve, egy megfelelő fapados jeggyel olcsóbban kihozható az egész, mint a Sziget egy napja (és mennyivel jobb is lehet...). Természetesen magyar kontingens is van kinn, az ő webes megjelenésüket pedig itt lelitek meg.

Szóval a rendezvénynek a napokban volt a megnyitója, és most mutatnék egy kis videót, ami átadja mind a hangulatot, mind Beart (a nyakkendőgyűrűjét csekkoljátok, na az mekkora egy batár cucc már!). A pápuaiak meg fáznak, érthető módon.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr783121109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása