Ma este, miután befejeztük az X-Men 3-at, arra jutottunk, hogy kéne egy kisebb atomreaktor ide nekünk a kertbe. Nem gondoltunk olyan nagyra, csak annyi, hogy a ház, meg netán a fél kerület áramellátását átvegyük, az ELMŰ meg ELMehet a francba. A kert nincs túlzottan kihasználva, szóval az egyik felébe haszonnövények, ilyesmi, szerintem simán megférne a betonszarkofággal.

Kicsivel lejjebb az Apor Vilmos fölött úgyis épül a Hegyvidék új ékköve, a valamilyen center, na onnan egy éjszakára kibérelnénk a darut, hogy a nehezebb elemeket hozza át, kibasznánk a túlméretes jármű táblát, aztán szépen feldöcögne a Nárciszon. Uránium-235-öt kissé nehezebb lenne szerezni, de biztos vagyok benne, hogy megoldanánk, elvégre ki szeretni megalázni magát a 238-assal. A nagy fát innen a kertből sajnos ki kéne vágni, mivel ennek a helyére menne a hűtőtorony, hogyha beüt a gebasz, legalább ne arcmagasságban jöjjön ki a germó. Mellé kéne egy nagy medence is, a látottak alapján, mivel a hűtés a legfontosabb. Persze mindemellett azért felhívnánk a tűzoltóságot is, hogy adott esetben használni fogjuk a tűzcsapokat. Bár most jut eszembe, hogy a háznak a közös költségében benne van a korlátlan vízfogyasztás, szóval ha túlmelegszik a cájg, akkor slagolni is simán lehet naphosszat - más kérdés, hogy a lakók éjszaka be fognak hugyozni a folyamatos csobogó hangtól.

A megnyitóra mindenképp elhívnánk Pokorni Zoltánt is, sőt, azt is felajánlanánk, hogy dobunk egy turult is a tetejére az építménynek, így ha bármi para lenne, simán mondhatnánk, hogy csak megröptettük a madarat. Más kérdés, hogy kicsit para lenne a fél hegyet leomlasztani, úgyhogy reméljük ilyen opció nem lesz. Építésre fel!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr762982039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása