Sej-Haj

2011.05.23. 07:49

Eredetileg a postom témája az ősszel megjelenő Modern Warfare 3 lett volna (ugye a Call of Duty sorozat negyedik része alatt futott az első rész, majd a második már önálló alcímet is kapott), illetve ezzel kapcsolatban egy bejelentés. Bár a játékban mindenkinek Ghost volt a kedvence, azért egy halálfejes maszkkal a fejemen mégsem jelenhetek meg konszolidált helyeken, így jött a következő ötlet: akkor bizony Cpt "Soap" Mactavish leszek.

Ez annyit takar, hogy a lentebb látható frizurát fogom megcsináltatni magamnak 2011 novemberében, mivel akkor jelenik meg a kiszivárgott pletykák szerint a játék harmadik része Európában. Ez lesz az én kontribúcióm a játékkal kapcsolatban. Más, ha már a frizuráknál tartunk: tegnap, amikor kedvenc fodrászomnál, Briginél jártam, befűztek, hogy az egyik kollégájuknak legyek hajmodell (még egyszer leírom, hajmodell) a szeptemberi vizsgájára. Én persze mostanában Yesman üzemmódban futok, szóval a nullásgép-koncept is elúszott ezzel, de nem talán nem is baj, úgyhogy most csak egy lightos modifikáció volt, és pár hónap múlva pedig Hindenburg-séróra fel!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr622915742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása