Havasi - Drum & Piano Project

2011.05.05. 19:12

Havasi Balázst már bemutattuk korábban itt a blogon: ő egyrészt a világ a leggyorsabb zongoristája, másrészt pedig nagy valószínűséggel azon előadóművészek között van, akik külföldön talán ismertebbek, mint itthon. Sajnos nem sok embertől hallottam idáig, hogy egyáltalán tudna a művészről, pedig amit művel, az valami zseniális. Ennek alátámasztásaképp nézzük meg a következő videót.

Miután magunkhoz tértünk, következik az újabb projekt, mert a jelek szerint Balázsunk nem bír leállni, és a Havasi Concert Show és a The Unbending Trees után itt a legújabb lehetőség arra, hogy élőben is megtekintsük; ez pedig nem más mint a Drum & Piano Project. Most az amúgy is vele zenélő Endivel (őt a Hooligansből ismerhetjük) készül egy, a jelek szerint csak dobra és zongorára épülő sorozatot készíteni. Már a trailer megtekintése alatt elfogott a libabőr (eszméletlenül profi, és felépíti az embereket, ilyet itthon kurva ritkán látni), és a zenétől ez végképp totálisan meg is marad - egyszerűen fantasztikus. Nekem a dobosok projectjei amúgy is szívem csücskei (lásd pl Travis Barker és DJ AM (RIP)), és jelen esetben is mindent meg fogok tenni, hogy a május 22-ei fellépésükre eljussak (igazából a jegyár lesz a para, amit amúgy majd 10-étől lehet megvenni). Ott találkozunk.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr382880461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása