Egyedül nem mindig megy

2010.09.29. 18:45

Ma Barnabás cimborám keresett meg a következő kérdéssel: szeretne egy Nokia C3 Touch&Type-ot venni, de sajnos nincs a Telenornál még, mikor lesz? Azon felül, hogy sajnos “nem tudom” választ voltam neki kénytelen adni, meg is néztem gyorsan a Telenor kínálatát, és azt láttam, hogy hoppá, van ez a telefon a kínálatban. B mégis kötötte az ebet a karóhoz, hogy a kettő nem ugyanaz. Nézzük csak meg közösen a dolgot:



A szemfülesebbek észrevehetik, hogy valóban van különbség a két név között, a már fentebb említett Touch&Type addendum, miszerint az egyik full qwerty, a másik pedig sima billentyűzetes, de viszont érintőkijelzős. Na most ez engem azért így elsőre, pár percre a végtelen hurokba juttatott. Nem értem, ha évente kijön a cég többb tizes nagyságrendű telefonnal, hogy nem futja még az egyes betűszériák mellett is külön külön névre.

Még egy kicsit belemerülve ugyanígy van ez a Nokia X3-nál is, itt fentebb a sima, lentebb pedig a szintén T&T verzió található...



...valamint nem annyira újkeletű a dolog, hiszen volt 6700, illetve 6700 slide is.



Mindennek mi a konklúziója? Mindösszesen annyi, ma is tanultunk valamit: mondd és mondasd végig a telefon nevét, mert különben simán megeshet, hogy nem olyat kapsz, mint amilyet szeretnél, és ahogy H10Z (a főzősuliból ismerhetitek) is megjegyezte: ez “a vásárlók agykapacitásának mérése. Mennyire veszik észre hogy kinéznek egy telefont, és valami tökmást találnak a dobozban?”

Nice.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr262332843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása