Marketing

2009.06.05. 09:07

Ezt már régóta a listámon van, de mindenképp meg akarom mutatni mindenkinek, hogy így is lehet eladáshoz szöveget írni. A szöveg az XMS.hu-ról van, ami Handrás Apple boltja a Duna Plazaban. Amúgy meg nem friss téma, mert a weboldallal együtt jött ez is, de ha már eddig nem tettem ki, akkor itt az ideje most.

Essenek csak térdre a büdös-jobbágy-parasztjai, amikor ezt a tekintélyt parancsoló tokot a hónod alá csapva jársz-kelsz. MInt arisztokrata jómódod szimbóluma, a Le Royale, a Crumpler Szent tehénkéinek bőréből készülő laptop tok, kielégíti a hedonista, nagyvonalú életmódod. A maga pazar gazdagságával méltóságteljessé teszi fenséges viselkedésed. Ki merészel a szemedbe nézni, mikor végig méred a birodalmad, fejedelmi fejtartásoddal mutatva. hogy te vagy az egy aki uralkodásra született. Ragyogó fenséged, reméljük alázatosan szolgálja majd

Komolyabb, mint egy korcsolyázó medve a cirkuszban. Gondolj csak bele milyen frankón fogsz kinézni, ha ezt az egzotikus táskát viszed magaddal amikor útra kelsz. A belseje olyan kellemes a laptopodnak, mint egy csésze forró tea egy hideg téli szibériai éjszakában az átfagyott testednek. Figyelem matrjoskák, ez a Russian King KIRÁLY!

Azoknak akik bírják a gyűrődést és extra védelmet akarnak, nesze nektek HardSuit! Szívós és robosztus szépség ez a tok, ami megvédi az életed a kemény bánásmód között is. Az izmos védelem fedez hátulról, bármekkora bajba is sodrod magad.

Szóval... a HardSuittal trappolj át a legkeményebb négy-ajtós-szekrény biztonsági őr tökein is, akit csak találsz mert akkor is megvédenek ha ezek után sátáni kacajjal az arcodon távozol.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr791162629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása